Koreografit

 

Vierailevat koreografit:

 
Koreografia: [Tracesmarks]   Koreografia: DOLT

Shumpei Nemoto

Kotoisin Japanista. Royal Ballet Academy, Lontoo, Deutsche Oper Am Rhein, Düsseldorf, ja Cullbergbaletten, Tukholma ovat muutamia niistä ryhmistä, joilla on ollut tärkeä rooli hänen 12-vuotisella urallaan ammattitanssijana. Nemoto voitti Espoir Prix de Lausannen vuonna 1999, toisen palkinnon Choreographic Capture kilpailussa vuonna 2009 Münchenissä työstään elokuvan parissa ja toisen palkinnon koreografiallaan "Ugoku" kansainvälisessä koreografiakilpailussa No Ballet vuonna 2011 Ludwigshafenissa. Shumpei Nemoton esikuvia ovat mm. Crystal Pite, Johan Inger, Benoit Lanchambre ja Tilman O'Donell, joiden kanssa hän on työskennellyt.

 

 

 

Elin  Westin (ent. Lysholm)

Syntynyt Linköpingissä ja valmistautunut tanssijaksi tukholman Balettakademista vuonna 2008. Elin teki koreografian DOLT yhdessä Anna Trobäckin kanssa 2008/2009, joka esitettiin Paradisos Scenkonstfestivaalissa, Riksteaterin teatteripäivillä ja Scen studio Fyrassa Tukholmassa.  Elin on tanssinut freelance-tanssijana Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa ja ollut mukana mm. Maren Wedøen, Alenka Hermanin ja Charlotta Öfverholmin koreografioissa. Työharjoittelu vuonna 2007  REFUG/Rasmus Ölmen kanssa.

Talon koreografit:

 
Koreografiat: DOLT, havssalt, Les Chaussures Des Rouges jne.   Koreografia: havssalt

Anna Trobäck

Syntynyt Linköpingissä, Ruotsissa ja kouluttautunut tanssijaksi Bårdar Akademissa Oslossa ja Tukholman Balettakademissa, mistä hän valmistautui vuonna 2008. Koulutuksen jälkeen hän on työskennellyt freelance-koreografina ja tanssinut mm. koreografi Willie Dornerin ja Carrasco Dance Companyn teoksissa. Anna teki koreografian DOLT yhdessä Elin Lysholmin kanssa 2008/2009, joka esitettiin Paradisos Scenkonstfestivaalissa, Riksteaterin teatteripäivillä ja Scen studio Fyrassa Tukholmassa. Anna on tehnyt koreografioita myös erilaisiin tapahtumiin kuten kilpavoimistelijoiden esityksiin.Opettanut Tukholman Balettakademissa vuodesta 2008 lähtien ja vaikuttanut "Amatör möter proffs" opettajana.

 

 

Silja Koivumäki

Syntynyt Porissa ja valmistautunut tanssijaksi Tukholman Balettakademista vuonna 2008. Silja on työskennellyt freelance-tanssijana mm. Berliinissä Lola Lustosan tanssifilmissä ”Factory” ja tanssinut Porin teatterin musikaalissa The Producers. Silja on opettanut tanssia sekä Suomessa että Ruotsissa erilaiseten workshoppien myötä 6-vuotiaista eteenpäin. Silja on tehnyt koreografian havssalt yhdessä Anna Trobäckin kanssa.