Tanssijat

Louise Perming

Louise Perming (SWE) on syntynyt Nynäshamnissa, Ruotsissa ja valmistautunut tanssijaksi Tukholman Balettakademista vuonna 2010. Louise on työskennellyt freelance-tanssijana mm. Cullbergbalettenin produktiossa ”Master Minds” ja Göteborgin oopperan Nudans produktiossa ”Isbro”. Vuonna 2010 hän sai Carina Ari stipendin. Louise Perming on tanssinut Tromäki Dance Companyssa syksystä 2011 lähtien.

Hilde Bjørnebøle

Hilde Bjørnebøle (NO) on syntynyt Stordissa, Norjassa ja valmistautunut tanssijaksi Bårdar Akademiesta Oslossa 2009. Koulutuksen jälkeen hän on tanssinut Kompani Haugesundissa, NavakContemporary Dance Companyssa ja Teaterkompani ScenekraftissaNorjassa. Hilde Bjørnebøle on työskennellyt Tromäki Dance Companyn kanssa vuodesta 2011 lähtien. 

Silja Koivumäki

Silja Koivumäki (FIN) on syntynyt Porissa ja valmistautunut tanssijaksi Tukholman Balettakademista vuonna 2008. Silja on työskennellyt freelance-tanssijana mm. Berliinissä Lola Lustosan tanssifilmissä ”Factory” ja tanssinut Porin teatterin musikaalissa The Producers. Silja Koivumäki on toinen Tromäki Dance Companyn perustajista ja tanssinut ja tehnyt koreografioita ryhmälle vuoden 2010 perustamisesta lähtien.

Johan Forsberg

Johan Forsberg (SWE) on syntynyt Sundsvallissa, Ruotsissa ja valmistautunut tanssijaksi Tukholman Balettakademista vuonna 2010. Koulutuksen jälkeen hän on tanssinut mm. Oslo Danse Ensemblessa ja Subjazzissa Norjassa ja ilDancessa Ruotsissa. [Tracesmarks] on Johan Forsbergin ensimmäinen produktio Tromäki Dance Companyn kanssa.

Anna Trobäck

Anna Trobäck (SWE) on syntynyt Linköpingissä, Ruotsissa ja kouluttautunut tanssijaksi Bårdar Akademissa Oslossa ja Tukholman Balettakademissa, mistä hän valmistautui vuonna 2008. Koulutuksen jälkeen hän on työskennellyt freelance-koreografina ja tanssinut mm. koreografi Willie Dornerin ja Carrasco Dance Companyn teoksissa. Anna Trobäck on toinen Tromäki Dance Companyn perustajista ja on tanssinut ja tehnyt koreografioita ryhmälle vuoden 2010 perustamisesta lähtien.

Emma Hedlund

Emma Hedlund (SWE) on syntynyt Kiirunassa, Ruotsissa ja kouluttautunut tanssijaksi HollannissaAmsterdamin taidekorkeakoulussa ja Danshögskolanin pedagogilinjalla Tukholmassa, mistä hän valmistui vuonna 2005. Emma on koulutuksen jälkeen toiminut freelance-tanssijana mm. Carl-Olof Bergin, Kathleen Quinlan Zetterbergin jaKhosro Adibin, Arce/Italien kanssa. Emma Hedlund on työskennellyt Tromäki Dance Companyssa vuodesta 2011 lähtien.

Jaakko Kulmala

Jaakko Kulmala (FIN) Syntynyt Pomarkussa ja kouluttautunut Dans- och Cirkushögskolanissa(DOCH) Tukholmassa, josta hän valmistautui 2011. Jaakko on työskennellyt freelance-tanssijana sekä Suomessa että Ruotsissa ja tanssinut mm.  Ismo-Pekka Heikinheimon, Mari Carrascon,  Liisa Nojosen ja Joung Hwa-Leen teoksissa. Opettaa tanssia Tukholmassa. Työskennellyt Tromäki Dance Companyssa vuodesta 2012 lähtien.

Silja Koivumäki

Katrine Johansen (DK) on syntynyt ja kasvanut Århusissa, Tanskassa ja on kouluttautunut Copenhagen Contemporary Dance Schoolissa ja Dans- och Cirkushögskolanissa (DOCH), josta hän valmistui 2013. Katrine oli työharjottelussa Cullbergbalettenissa kautena 2012/2013 ja on vaikuttanut William Forsythen, Alexander Ekmanin, Thomas Zamolon ja Benoit Lachambren teoksissa. Katrine on tanssinut Tromäki Dance Companyssa lokakuusta 2013 lähtien.

Silja Koivumäki

Elias Girod (FIN) on syntynyt Helsingissä, ja kouluttautunut Kansallisoopperan Balettioppilaitoksessa, josta hän valmistui 2007 sekä Teatterikorkeakoulussa ja Dans- och Cirkushögskolanissa (DOCH), josta hän valmistui 2013. Opiskelun jälkeen hän on työskennellyt freelance-tanssijana ryhmässä ReAct!-actions moving sekä koreografin Mirk Guidon kanssa ja ryhmässä Les Gens d’Uterpan. Resan till Fjäderkungens Rike on Eliaksen ensimmäinen produktio Tromäki Dance Companyn kanssa.

 

 

 

 

Christine Brosson

Christine Brosson (SWE) Kasvanut Flyingessä, Ruotsissa ja valmistautunut Tukholman Balettakademista 2010. Christine on työskennellyt freelance-tanssijana ja tanssinut mm. Virpi Pahkisen ja Sadra Vatherin teoksissa sekä Andy Wongin sekä Dancing Angels ryhmän kanssa.  Christine on tanssinut Tromäki Dance Companyssa vuodesta 2011 lähtien.